Yunusemre’ye bağlı Bağyolu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, henüz geçen yıl hayatlarını birleştiren Acar çiftinden haber alamayan yakınları, saat 14.00 sıralarında eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ve jandarma ekipleri, çiftin tabancayla vurularak hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yerinde titiz bir inceleme başlatan Jandarma ekipleri, mahalle giriş ve çıkışlarındaki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Yapılan takiple eş zamanlı olarak, Küçük Sanayi Sitesi yakınlarındaki çamlık alanda başından vurulmuş halde cansız bedeni bulunan İlhan Ağlamazlar’ın izine ulaşıldı.
Soruşturmanın seyrini değiştiren kritik gelişme ise olayda kullanılan silahlar üzerinde yapılan balistik incelemeyle yaşandı. Kriminal inceleme sonucunda; Acar çiftinin vücudundan çıkan mermi kovanları ile İlhan Ağlamazlar'ın yanında bulunan tabancanın birebir eşleştiği saptandı.
Hazırlanan raporda; Ağlamazlar'ın aralarında alacak-verecek meselesi bulunan İsa Acar ve eşi Mümine Acar’ı evlerinde tabancayla vurduktan sonra olay yerinden kaçtığı, ardından aynı silahla ormanlık alanda yaşamına son verdiği değerlendirmesine yer verildi.
Soruşturma dosyası balistik sonuçlarının ardından cinayet ve ardından gelen intihar vakası olarak netlik kazandı.
Yorum Yazın :Misafir