ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Ekim 2024'te altın zirveyi gördü

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları son dönemde yaşanan ekonomik ve politik gelişmelerin etkisiyle hareketlilik gösteriyor. 21 Ekim 2024 tarihinde, özellikle gram altın ve çeyrek altın fiyatları günlük bazda yüksek seviyeleri görerek yatırımcıların gündemini oluşturdu.

Eklenme:22.10.2024 / 09:02          Güncelleme:22.10.2024 / 09:02

Dünya genelinde ABD seçimlerinin sonuçları ve Ortadoğu bölgesinde yaşanan çatışmalara dair belirsizlikler, merkez bankalarının aldığı faiz kararları sonucunda altın fiyatları yükseliş trendini devam ettirdi.

Spot piyasada altının ons fiyatı yüzde 0,23'lük artışla 2.727 dolar seviyelerinde işlem gördü. Altın piyasadaki bu hareketlenme, gram altın ile çeyrek altının fiyatlarını da etkiledi.

Gram altın fiyatları bugün 3 bin lira seviyesini aşarak rekor bir değere ulaştı. Aynı zamanda çeyrek altın, 4.908 lira gibi yüksek bir fiyattan işlem gördü.

Altın piyasasındaki bu ivme, gümüş fiyatlarını da olumlu yönde etkiledi. Son 12 yılın en yüksek noktasına ulaşan gümüş, yüzde 1,3'lük artışla 34.08 doları gördü.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45