ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

FETÖ'nün öğrenci evlerinin sözde sorumlusu tutuklandı

stanbul Emniyeti, FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer alan zanlı M.C.S.'yi düzenlediği operasyonla yakaladı. Zanlının telefonunda örgütsel içerikli şifreli mesajlar tespit edildi, ele geçirilen delillerle birlikte tutuklandı.

Eklenme:18.10.2024 / 13:15          Güncelleme:18.10.2024 / 13:15

İstanbul EmniyetiFETÖ/PDY'nin güncel yapılanmasıyla bağlantılı kişilerin tespiti için operasyon düzenledi. Zanlılardan M.C.S.'nin kaldığı adrese baskın yapılarak çeşitli delillere ulaşıldı ve zanlı tutuklandı.

ŞİFRELİ MESAJLAŞMA TESPİTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri, örgütün güncel öğrenci yapılanmasında yer alan kişilerin tespiti için ortak çalışma yürüttü. Zanlının M.C.S. olduğu belirlenerek kaldığı adrese baskın yapıldı. Operasyonda 2 telefon, 2 dizüstü bilgisayar, bir tablet, 670 dolar, 100 euro, 117 bin 170 lira ve bazı marketlerin alışveriş kartları ele geçirildi.

TUTUKLANDI

M.C.S.'nin telefonunda, örgütün haberleşme amacıyla kullandığı "Signal" uygulaması üzerinden şifreli mesajlarla örgütsel konuşmalar yaptığı tespit edildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45