ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisada Aranan Şahıslara Şafak operasyonu

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il genelinde başlattığı dev "Aranan Şahıslar Uygulaması" kapsamında Manisa’da da önemli bir operasyona imza atıldı.

Eklenme:17.10.2026 / 11:48          Güncelleme:17.10.2026 / 11:48


 Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi.

 Manisa'da Şafak Vakti Dev OperasyonSabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere basan emniyet güçleri, haklarında arama kararı bulunan çok sayıda şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. 

Yakalanan şahıslar, sağlık kontrollerinin ardından işlemleri yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Türkiye Genelinde 912 Suçlu Yakalandıİçişleri Bakanlığı koordinasyonunda; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları iş birliğiyle yürütülen dev operasyona ülke genelinde 8 bin 285 ekip ve 25 bin 395 personel katıldı.

Türkiye genelinde adil makamlara teslim edilen 912 suçlunun ceza sürelerine göre dağılımı ise şu şekilde:
Aranan Hapis Cezası SüresiYakalanan Şahıs Sayısı0 - 5 Yıl Arası7 51 Kişi 5 - 10 Yıl Arası 100 Kişi 10 - 20 Yıl Arası 48 Kişi 20 Yıl ve Üzeri 13 Kiş i TOPLAM 912 Kişi

Bakanlıktan Kararlılık Mesajıİçişleri Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, sokakların huzurunu kaçıran hiçbir suçlunun cezasız kalmayacağı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:"Hapis araması olan ve adaletten kaçmaya çalışanların, ellerini kollarını sallayarak sokaklarımızda gezmelerine müsaade etmiyoruz. Vatandaşlarımızın huzurunu tehdit eden aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarımızı ülkemizin dört bir yanında kararlılıkla sürdürüyoruz. Kahraman jandarmamızı, kahraman polislerimizi, Sahil Güvenliğimizi, daire başkanlıklarımızı, Cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz."Manisa genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik benzer operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45