ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MANİSA’DA DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 26 TUTUKLAMA!

Karabük merkezli yürütülen siber suç soruşturması kapsamında, Manisa’nın da aralarında bulunduğu 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 26 şüpheli tutuklandı.

Eklenme:13.10.2026 / 12:39          Güncelleme:13.10.2026 / 12:39

Organize suç ağının, vatandaşı yaklaşık 17,2 milyon lira zarara uğrattığı ve paravan şirketler üzerinden 870 milyon liralık işlem hacmine ulaştığı tespit edildi. 8 aylık takibin ardından 6 Ekim’de gerçekleştirilen baskınlarda gözaltına alınan 42 şüpheliden 26’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firari ve yurt dışındaki şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45