ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Dilan Polat, “Cumhurbaşkanına hakaret” soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Polat, ifade işlemleri için Anadolu Adliyesi’ne götürüldü.

Eklenme:30.09.2026 / 15:46          Güncelleme:30.09.2026 / 15:50

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gerekçe gösterildi. Hakkında gözaltı kararı verilen Polat, polis eşliğinde Anadolu Adliyesi’ne getirildi.

Savcılıkta ifade işlemleri devam eden Polat’ın adliyede fenalaştığı ve durumun üzerine sağlık ekiplerine haber verildiği öğrenildi.

Polat’ın adliyedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45