Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in evinde geçirdiği elektrik çarpması sonucu vefat etmesi, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Bu acı kaybın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir Zeyrek'i üniversite sınavına götürüp sınav çıkışına kadar beklemesi kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.
Geçtiğimiz günlerde açıklanan üniversite sınav sonuçlarıyla birlikte, Nehir Zeyrek'in mimar olmak için gerekli puanı aldığı öğrenildi.
İmamoğlu, Nehir Zeyrek'e el yazısıyla özel bir mektup yazdı. İmamoğlu mektubunda şu sözleri kullandı:
"Sevgili kızım Nehir Zeyrek,
Başarılı sınav haberini biraz önce dinledim ve hissettiğim baba mutluluğunu seninle paylaşmak istedim.
Senin çok başarılı olacağına, okulunda, mesleğinde kuvvetli bir gelecek ile ailenin ve rahmetli babanın da cennetinden seni gururla takip edeceğine eminim.
Bizler de babanın yol arkadaşları olarak her zaman yanınızda olacağız ve sizleri gururla takip edeceğiz.
Yolun açık olsun Nehir.
Seni çok öpüyorum.
Ekrem İmamoğlu."
Yorum Yazın :Misafir