ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Siberay Programı ile Kula'da Öğrencilere Bilinçlendirme Semineri Verildi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Siberay Programı kapsamında Kula ilçesindeki öğrencilerin siber güvenlik bilinçlerini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, öğrenci ve öğretmenlere güncel siber tehditler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Eklenme:11.10.2024 / 13:55          Güncelleme:11.10.2024 / 13:55

Verilen eğitimlerde, özellikle nitelikli dolandırıcılık yöntemleri, güçlü şifre oluşturmanın önemi, güvenli mobil bankacılık uygulamaları, kurumsal siber güvenlik önemleri, internet ortamındaki bilgi kirliliği ve güvenli internet kullanımı gibi konulara değinildi.

Hedef Bilinçli İnternet Kullanıcıları Yetiştirmek

Bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin amacı, gençlerin dijital dünyadaki riskleri daha iyi anlamalarını sağlayarak, güvenli ve bilinçli internet kullanıcıları olarak yetişmelerine katkıda bulunmak. Özellikle son dönemde artan siber saldırılar ve dolandırıcılık girişimleri karşısında öğrencilerin bilinçlendirilmesi büyük önem taşıyor.


Siberay Programı, siber suçlarla mücadele kapsamında gençleri bilinçlendirmek ve siber güvenlik kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan önemli bir proje. Bu program sayesinde, ülkemizin dört bir yanında öğrencilere ve vatandaşlara siber güvenlik eğitimleri veriliyor.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Uyarı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, siber güvenliğin herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek, vatandaşları dikkatli olmaya ve şüpheli durumlarda hemen yetkililere bildirmeye davet ediyor.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45