ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BALABAN ŞANTİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediye Şantiyesi’nde personellerle bayramlaşarak, “Hepiniz başımızın tacısınız. Bizim tek bir kriterimiz var, işimizi yapmak.” dedi.

Eklenme:06.04.2024 / 16:53          Güncelleme:06.04.2024 / 16:53

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi Şantiyesi’nde personeli ziyaret ederek bayramlaştı. Başkan Balaban’a ziyarette eşi Serap Balaban, Yunusemre Belediye Başkanvekili Ali Kuyumcu, Yunusemre Belediyesi Daire Müdürleri, Hak İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Manisa 1. Nolu Şube Başkanı Okan Polat eşlik etti.  İşçilerle tek tek bayramlaşan Başkan Balaban burada yaptığı konuşmada, işçilerin haklarını gözettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Balaban, “Hangi partiye oy verirseniz verin hepiniz başımızın tacısınız. Bizim tek bir kriterimiz var, işimizi yapmak. Ve göreceksiniz, işinizi yapan herkes, her konuda rahat olsun. Biz hiçbir arkadaşımıza baskı yapmayacağız. Biz her zaman insanların inançlarına düşüncelerine sonuna kadar saygılıyız. Geçmiş belediye başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizler emeğinizle geçinen onurlu insanlarsınız. Ben de hayatım boyunca emeğimle geçindim.  Hep mücadele ettim ve sizlerin mücadelesini de çok takdir ediyorum. Bu konuda hep birlikte omuz omuza bu belediyeyi daha iyi yerlere getireceğiz. Bizim derdimiz Yunusemre’deki sorunları ortak akılla çözmek. İşçi sınıfı olmazsa üretim olmaz. İşçi sınıfı olmazsa hayat durur. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Hepinizin başımızın üzerinde yeri var. Bizim tek derdimiz omuz omuza bu Yunusemre’yi en iyi yere getirmektir. Alın teriyle kazanılan her para helaldir” dedi.  

 

“İŞÇİLERİMİZE 1 MAYIS’TA SÜRPRİZ YAPACAĞIZ”

 

Başkan Balaban konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Biz de bugüne kadar kendi belediyelerimizde her zaman anlaşma yapılan promosyonlar işçiye kalmıştır. Promosyonlar konusunda sözümüzün arkasındayız. Promosyonlar sizin hesabınıza yatar. Promosyonlar sizin hakkınızdır. 1 Mayıs işçi sınıfının bayramıdır. Yıllardır biz 1 Mayısların mücadelesini verdik. Biz de 1 Mayıs’ta sizlere güzel bir sürpriz yapacağız.” 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45