ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

SİYAMİ ALAKTAN 10 KASIM MESAJI

Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak,, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında:

Eklenme:05.11.2019 / 20:43          Güncelleme:05.11.2019 / 20:43

“Eşsiz devlet adamı Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Yalnızca bizim tarihimiz değil tüm dünya tarihi açısından önemli biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır.
Türk Milleti, devletine bağlılığını tek yürek olarak dile getirmektedir. İçinde bulunduğumuz dönemde milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılar karşısında demokrasiye sahip çıktığını bir kez daha gösteren büyük milletimiz, Ata’sının emanetini ilelebet yaşatacağını dünyaya ilan etmiştir.
10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür. Türkiye Cumhuriyeti; sanayisi, ekonomisi, gençliği, üniversiteleri, şehirleri ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerleyiş Türk Milleti ve dostlarımız için gurur kaynağı, milletimizin birlik ve beraberliğini istemeyen hainler için de korku ve endişe kaynağı olmaktadır. Atatürk’ün mirası Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünyada hak ettiği yere elbette yükselecektir.
BARBAROS MAHALLE MUHTARI
               SİYAMİ ALAK

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45