ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa Veteriner Hekimleri Odası’ndan geleneksel iftar yemeği

Manisa Veteriner Hekimleri Odası, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeği organizasyonu düzenledi. Polis evinde düzenlenen iftar yemeğine Veteriner Hekimlerin ilgisi yoğundu. İftar yemeğine Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ve çok sayıda Veteriner Hekim ve ailesi katılım sağladı.

Eklenme:28.05.2019 / 17:22          Güncelleme:28.05.2019 / 17:22

İftar yemeğinde davetlilere ilk olarak Oda Başkanı Veteriner Hekim Merter Yıldız hitap etti. Ramazan ayının paylaşım, birlik ve beraberlik ayı olması vurgusunu yaptığı konuşmasında Veteriner Hekimler ve aileleri olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Ramazan ayının coşkusunun büyük aile sofraları ile daha güzel yaşandığını ve büyük bir aile olarak iftarda buluştukları için mutlu olduğunu belirtti. 
Yıldız, “Bu tür organizasyonlar, meslek içi paylaşımların yapılması ve meslektaşların yoğun mesailerinden fırsat bularak bir araya gelme imkanı bulmaları, dolayısıyla meslektaşlar arası tanışma, kaynaşma fırsatının yakalanması anlamında çok fayda sağlamaktadır. Bu sayede etik ve deontolojik değerlerin korunması ve güçlenmesi anlamında bu organizasyonlar büyük önem arz etmektedir.” dedi.
Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, 1 yıl Veteriner Fakültesinde okuduğunu ardından mülkiyeye geçiş yaptığını ancak bu camiaya yabancı olmadığını belirtti. Veteriner hekimlik mesleğinin hem hayvan hem de insan sağlığı, sağlıklı gıda için ne denli önemli ve kutsal bir hizmet verdiğini vurguladığı konuşmasında davetlilerin yaklaşan bayramını kutladı. Yenilen iftar yemeğinin ardından bir araya gelen Veteriner Hekimler sohbet etme imkanı buldular.
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45