ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Ulupark’ta Çocuk Oyun Grupları Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulupark içerisinde yer alan ve zaman içerisinde yıpranan çocuk oyun guruplarını yeniledi. Yenilenen oyun gruplarında çocuklar güvenli ve keyifli vakit geçiriyor.

Eklenme:08.05.2019 / 13:04          Güncelleme:08.05.2019 / 13:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulupark’ın içerisinde yer alan oyun gruplarını yenileyerek çocukların hizmetine sundu. Yenilenen oyun guruplarında çocukların daha güvenli ve keyifli vakit geçirebileceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, “Ulupark içerisinde yer alan eskiyen, deforme olan, ilk günkü güvenliğini kaybeden ve kırılan oyun gruplarını yeniledik. Amacımız, parka oyun oynamaya gelen ve geleceğimiz olan çocuklarımızın oyunlarını güvenli, herhangi bir tehlike unsuruyla karşılaşmayacak şekilde oynamalarıdır” ifadelerinde bulundu.

Sahip Çıkalım

Yeni oyun gruplarını çocukların güle güle kullanmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri alanların temizliği, tertip ve düzeni, oyun gruplarının temizliği ve düzeni ile ilgili çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerini söyledi. Başkan Ergün, şehrin merkezindeki en büyük parklardan biri olan Ulupark’taki çocuk oyun gruplarını da bu anlayışla yenilediklerini belirterek, vatandaşlardan oyun gruplarına sahip çıkmalarını istedi

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45