ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇERÇİ BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda Berat Kandilinin arınmak ve bağışlanmak için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Eklenme:19.04.2019 / 01:34          Güncelleme:19.04.2019 / 01:34

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Berat Kandili mesajı yayımladı. Berat Kandilinin arınma gecesi olduğuna vurgu yapan Başkan Çerçi mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaşmamıza vesile olan son kandil gecesi Berat Kandilidir. Ramazan ayının müjdecisi olan ve Şaban ayının ortasında idrak edilen bu mübarek gecede kullar arınır ve bağışlanır. Bu gece, diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir. Öyleyse bu mübarek gecede günahlarımız için af dileyelim, Allah’ın sonsuz merhametine sığınalım. Yüce Rabbim bize sağ salim Ramazan ayına ermeyi nasip etsin. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, milletimizin ve Manisalı hemşehrilerimin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45