ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Başkan Çelik “Berat ruhumuza ağır gelen her sıkıntıdan kurtuluş gecemiz olsun”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Berat kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında “ Berat gecesi Hakkın yanında yer alarak, ruhumuza ağır gelen her sıkıntıdan, hatadan, kötülüklerden ve belalardan kurtuluş gecemiz olsun” dedi.

Eklenme:19.04.2019 / 01:30          Güncelleme:19.04.2019 / 01:30

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Berat kandili nedeni ile yayımladığı mesajında “Rahmet ayı Ramazana hazırlayan kutlu bir kurtuluş gecesini daha idrak ediyoruz, bizi bu günlere eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Berat Kandili, Allah’a dost olma, onun yanında yer alma, iyiye ve güzele giden yolları arama, bizi tüketen, esir eden kötülüklerden, hırs ve tutkulardan, bitmek bilmeyen heves ve arzulardan, kardeşliğimizi zedeleyen bencilliklerden kurtularak özgürleştiğimiz, vicdan muhasebesi yaparak tövbelerimizle kurtuluşa eriştiğimiz gecemiz olsun. Berat Kandili, Efendimiz sevgili Peygamberimiz (SAV) in; “ Bu gece yüce Allah’ım, güneş battıktan ta fecre kadar dünyaya rahmetiyle tecelli ederek, “bağışlanmak isteyen yok mu, bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim” diye buyurduğunu bize müjdelediği gecedir. Bu gecemiz, Allah’a dost olduğumuz, Hakkın yanında yer alarak, ruhumuza ağır gelen her sıkıntıdan, hatadan, kötülüklerden ve belalardan kurtuluş gecemiz olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin, aziz milletimin ve İslam âleminin ‘Berat Kandilini’ kutlar, kandilin âlemi İslam’a ve dünyaya barış, huzur ve kurtuluş getirmesini dilerim” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45