Manisa'da Zehir Tacirlerine Jandarma Darbesi: 5 Bin 238 Hap Ele Geçirildi
Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde Salihli ilçesinde büyük bir operasyona imza attı. Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik teknik ve fiziki takip başlatıldı.
Eklenme:07.05.2026 / 15:24 Güncelleme:07.05.2026 / 15:24
Eş Zamanlı Baskın
Jandarma ekipleri, önceden belirlenen adreslerde ikamet eden A.K. ve N.B. isimli şahısların evlerine şafak operasyonu düzenledi. Titizlikle gerçekleştirilen aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır halde toplam 5 bin 238 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Adli Süreç Başladı
Operasyon kapsamında kıskıvrak yakalanan iki şüpheli gözaltına alınarak karakola götürüldü. Jandarmadaki sorguları devam eden şahısların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Etiketler :
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.