ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Hasan Can Kaya emniyete götürüldü! Partide tanıştığı kızı evinde zorla alıkoydu

Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya, üniversiteli kızı evinde zorla alıkoyduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Eklenme:14.06.2024 / 10:31          Güncelleme:14.06.2024 / 10:31

‘Konuşanlar’ programıyla tanınan ünlü Komedyen Hasan Can Kaya ile ilgili ortaya bomba iddia atıldı. İstanbul’da özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katılan 23 yaşındaki genç kız, burada ünlü komedyen Hasan Can Kaya ile tanıştı.

Tanışmanın ardından Hasan Can Kaya’nin Levent’teki evine giden genç kız, gecenin ilerleyen saatlerinde, evden çıkmak isteyince iddiaya göre Kaya tarafından zorla alıkonuldu.

Durumdan endişe duyan genç kız arkadaşına canlı konum atarak “Evden çıkmama izin vermiyor. Beni kurtarın” mesajını attı. Bunun üzerine arkadaşı durumu polise ihbar etmesi üzerine Beşiktaş polisi genç kızı kurtardı. Hasan Can Kaya ve genç kız emniyete götürüldü genç kızın şikayetçi olmaması üzerine Hasan Can Kaya serbest kaldı.

Geçtiğimiz hafta Salı günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Levent’te meydana gelen olayda iddiaya göre, ünlü komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul’daki özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katıldı.

Ünlü komedyen Kaya, burada eğlendiği sırada partiye katılan 23 yaşındaki Nazlıcan A. ile tanıştı. Burada bir süre konuşan ikili, partinin bitiminin ardında Kaya’nın Levent’teki evine gitti. Evde sohbet etmeye başlayan ikili iddia edilene göre beraber alkol aldı.

BANA MADDE VERDİLER

İddiaya göre gecenin ilerleyen saatlerinde Hasan Can Kaya, Nazlıcan A.’ya yakınlaşmaya çalıştı. Bu durumdan rahatsız olan genç kız evden çıkmak istedi. Ancak iddiaya göre Hasan Can Kaya, genç kızın çıkmasına izin vermedi. Kaya’ya sinirlenen genç kız cep telefonundaki arkadaşına canlı konum atarak “Bana madde verdiler, nerede olduğumu bilmiyorum. Evden çıkmama izin vermiyor” mesajını attı.

Mesajları gören arkadaşı polis ekiplerine arayarak ihbarda bulundu. Canlı konumdan genç kızın yerini belirleyen Beşiktaş polisi, gece saatlerinde Hasan Can Kaya’nın Levent’teki adresine geldi. Genç kızın içeride olduğu tespit edilmesi üzerine polis ekipleri, Nazlıcan A.‘yı içeriden çıkarırken şikayet üzerine Hasan Can Kaya da emniyete götürüldü.

GENÇ KIZ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Emniyette ifadesi alınan genç kız, özel bir üniversitenin mezuniyet partisinde Hasan Can Kaya ile tanıştığını, daha sonra birlikte evine gittiklerini, burada bir süre alkol alıp sohbet ettiklerini, sohbet sırasında Kaya’nın kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kendisinin ise reddedince evde çıkmak istediğini söyledi.

Ancak Nazlıcan A. emniyette, kendisini alıkoyan Kaya’dan şikayetçi olmadığını belirtti. Bunun üzerine polis ekipleri genç kıza, olay yasal hakları hakkında bilgi vererek yaşanan olayı ve genç kızın ifadesine savcılığa bildirdi.

SERBEST BIRAKILDI

Savcılık ise tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya’nın serbest bırakılmasını talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu esnada evde başka kadınların da olduğunu iddia etti. Tutanak tutulması sonrasında Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

HASAN CAN KAYA AÇIKLAMA YAPTI

Konuya ilişkin Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı. Cankaya iddiaları yalanlarken iftira atanlar hakkında yasal haklarını kullanacağını belirtti.

Hasan Can Kaya'nın açıklamasının tamamı şu şekilde: "Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45