ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa yeni bir akaryakıt istasyonuna daha kavuştu

OPET’in Manisa’daki yeni istasyonu Akyar Akaryakıt, geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Bir süredir tadilatta olan ve bölgenin önemli ihtiyacı için faaliyete giren akaryakıt istasyonu, 7 kadın çalışanı ile müşterilerini bekliyor.

Eklenme:15.05.2024 / 19:36          Güncelleme:15.05.2024 / 19:44

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı’nda OPET markası altında açılan Akyar Akaryakıt, güler yüzlü personeli ve içerisinde dünya markalarını barındıran Ultramarket’i ile hizmet vermeye başladı. İstasyon sahibi Meltem Kaçire ve Enes Yardımcı ortaklıklarında açılan Akyar Akaryakıt, Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki hijyenik tuvaletleri, son dönemde birer perakende noktasına dönüşen Ultramarket’leri ile tüketicisine ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği çözümler sunuyor. Akyar Akaryakıt, 7 kadın çalışanı ile Kadın Gücü Projesi’ne de destek veriyor. 

“HAYIRLI OLSUN”
Açılışta konuşan firma ortaklarından Meltem Kaçire, “Şehrimize yatırım yapmak beni ve ailemi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugün kadim şehrimize kazandırdığımız bu güzide tesisimizde sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Heyecanlıyız. Gururluyuz. Çünkü Manisalı vatandaşlarımız herşeyin en iyisini hakediyor. Türkiye’nin sektöründe öncü markası olan OPET Akaryakıt istasyonu şehrimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

“BİZE GÜÇLÜ HİSSETTİRİYOR”
Yine firma ortaklarından Enes Yardımcı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu güzel tesisimizi Manisamıza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Mutluyuz. Şehrimize yatırım yapmak bizi manevi olarak güçlü hissettiriyor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz akaryakıt istasyonumuzla bölgenin önemli bir sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”


 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45