ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Ramazan Bayramı için plan yapanlar dikkat! Otogarlarda hareketlilik başladı, bilet fiyatlarına zam geldi

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte otogarlarda hareketlilik başladı. Bayramın üstüne bir de seçim telaşı eklenince otobüslerde yer bulmak zorlaştı. Kış aylarında rekabet yapmak için indirimli fiyat uygulayan otobüs firmaları, bilet fiyatlarını normal fiyatına getirdi, bir de bunun üstüne zam eklendi. İndirimli olarak 700 TL'ye satılan bir biletin fiyatı bayramda 1400 TL olarak uygulanacak.

Eklenme:24.03.2024 / 01:23          Güncelleme:24.03.2024 / 01:23

Otobüs firmaları kışın rekabet etmek için fiyatları aşağıya çekmişti ama bayram öncesi işler yine değişti. Talep artınca fiyatlar yine yükselişe geçti.

AKARYAKIT FİYATLARI DA ETKİLİ

Bayram öncesi otobüs fiyatlarına talep artınca indirimli fiyatlar birden normale döndü, yetmezmiş gibi bir de zam geldi. Bilet fiyatlarına akaryakıta gelen zam de etkili oldu.

 

İKİ KATINDAN SATILACAK

Otobüs firmaları, talep yokken firma rekabet edebilmek için bir indirim uygulamış ancak bilet fiyatları normale dönecek hatta iki katından satılacak.

"REKABETTEN DOLAYI BİR İNDİRİM YAPIYORLAR"

Show Haber'in haberine göre Tüm Otobüsçüler Federasyon Başkanı Mustafa Yıldırım, "Rekabet fiyatları yüzde 100 gibi gözüküyor ama öyle değil. İzmir'in normal fiyatı 850 TL, şu anda 650 TL uygulanıyor, bayramda 1050 TL'ye kadar çıkıyor. Ulaştırma Bakanlığı'na bildirdiğimiz fiyat 1100 TL ama siz şuan 700 TL'ye bilet kesiyorsunuz Trabzon'a. Bayramda 1400 TL olarak uygulanacak. Dolayısıyla 300 TL zam yaptığınızda ne oluyor, yüzde 100'e denk geliyor. Kış aylarında firmalarımız rekabetten dolayı yüzde 30'a yakın bir indirim yapıyorlar" dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45