ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇERÇİ ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109. YILINI KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Yüzyıllar geçse de bu zafer tarihin yazdığı en büyük zaferlerden biri olarak anılmaya devam edecektir” dedi.

Eklenme:18.03.2024 / 22:28          Güncelleme:18.03.2024 / 22:28

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Çerçi mesajında, “Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirtmiştir. Bu destanı yazan şehitlerimiz, savaşa giderken asla geri dönmeyi düşünmeyerek, tereddüt etmeden vatan için, millet için şehadet şerbetini içmek üzere göğüslerini siper etti. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştiren, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Yüzyıllar geçse de bu zafer tarihin yazdığı en büyük zaferlerden biri olarak anılmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak için canlarını seve seve veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”  ifadelerini kullandı. 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45