ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Ferdi Zeyrek eski garaj projesini açıkladı

CHP Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, eski garaja; kapalı pazar yeri, meydan ve 1200 araçlık otopark yapacaklarını duyurdu. Zeyrek, “37 yıldır bekliyorsunuz, 50-60 gün daha bekleyin. Biz yapacağız.” diye konuştu.

Eklenme:09.02.2024 / 22:48          Güncelleme:09.02.2024 / 22:48

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederken zaman zaman projelerini de açıklıyor.  Perşembe Pazarında bir yandan esnafın sorunlarını dinleyen Zeyrek, vatandaşlarla da sohbet etti.    

Bazı Pazar esnafları kendilerini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’e dert yandı. Esnafı dinleyen Ferdi Zeyrek de, seçimi kazanmaları halinde pazarcılar için hayata geçirecekleri projeyi özetle anlattı.  

OTOPARKI VE MEYDANI OLAN KAPALI PAZARYERİ

Mimar Ferdi Zeyrek, diyalog esnasında cebinden telefonu çıkararak, seçilmeleri halinde pazaryeri için hazırladıkları projeyi pazarcı esnafına gösterdi ve kısaca yapacaklarını anlattı. Zeyrek; “Bak burası ne hale gelecek. Kapalı pazaryeri, meydan, 1200 araçlık otopark ve karşıdan buraya geçen iki yol olacak. 37 yıldır bekliyorsun, 50-60 gün daha bekle. Biz yapacağız.” dedi. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45