ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa protokolü bu açılışa akın etti

Manisa'da 15 yıldır emlak sektöründe hizmet veren Cihan Gayrimenkul Yatırım ve Analiz Danışmalığı, yeni iş yerini açtı. Açılışa Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ başta olmak üzere çok sayıda siyasi parti temsilcisi, oda ve dernek başkanı ve iş insanı katıldı.

Eklenme:03.12.2023 / 14:35          Güncelleme:03.12.2023 / 16:21


Açılışta konuşan Cihan Gayrimenkul Yatırım ve Analiz Danışmalığı sahibi Cihan Can, 15 yıldır emlak sektöründe hizmet verdiklerini ve yeni iş yerinde Manisalılara daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi. Can, "15 yılda yüzlerce Manisalı vatandaşımızı gayrimenkul sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 15 yıllık tecrübemiz ile yeni iş yerimizde burada Manisalıların hizmetinde olacağız" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise böyle günlerde yeni iş yeri açmanın zor olduğunu belirterek Cihan Can'ı tebrik etti. Özdağ, "Ülke olarak çalışacağız. Vergimizi vereceğiz. Personel çalıştıracağız. Hem biz kazanacağız hem ülkemiz kazanacak" ifadelerini kullandı.

Açılış, Manisa'da emlak sektörünün büyümeye devam ettiğini gösteriyor. Bu da Manisa ekonomisine olumlu bir katkı sağlayacaktır.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45