ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa'da telefon dolandırıcıları yakalandı

Kimlik Dolandırıcıları Salihli'de Yakalandı: Vatandaşları Cumhuriyet Savcısı ve Polis Rolüyle Kandırıyorlardı" Manisa'nın Salihli ilçesinde, telefon yoluyla kendilerini Cumhuriyet Savcısı veya Polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran bir dolandırıcılık çetesine yönelik bir operasyon gerçekleşti.

Eklenme:27.05.2023 / 00:16          Güncelleme:27.05.2023 / 00:16

 Şahıslar, masum insanlara "kimlik bilgileriniz terör örgütleri tarafından ele geçirilmiş, adınıza işlem yapılıyor" gibi korkutucu söylemlerle yaklaşarak dolandırıcılık faaliyetlerini sürdürüyorlardı.


Salihli ilçesinde meydana gelen "Nitelikli Dolandırıcılık" olayının şüphelileri olan İ.B. (34), İ.Ü. (45) ve M.Ü. (33) isimli şahısların izleri, İzmir'de ikamet ettikleri yerde bulundu.
 İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen operasyonda,şüphelilerin ikametlerinde yapılan arama ile sonuçlandı.

Arama neticesinde İ.B. (34) ve İ.Ü. (45) isimli şahıslar yakalanarak Salihli'ye getirildi. Şüpheliler, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. İ.Ü. (45) isimli şahıs, tutuklama kararıyla Cezaevine teslim edildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45