ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonları: 677 Gram Esrar ve 4 Tutuklama Gerçekleşti

Manisa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer ilgili birimler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında önemli bir başarı sağlandı. 15.05.2023 ile 22.05.2023 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda, toplamda 57 olay meydana geldi ve 92 şüpheli şahıs yakalandı. Bu şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Eklenme:23.05.2023 / 15:31          Güncelleme:23.05.2023 / 15:31

Yapılan operasyonlar sonucunda ise etkileyici miktarda uyuşturucu madde ve diğer malzemeler ele geçirildi. Toplamda 677 gram esrar maddesi, 415 adet sentetik ecza hapı, 166 adet ecstasy hap maddesi, 130 gram sentetik kannabinoid maddesi, 54 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 8 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 48 adet fişek, 3 adet hassas terazi, 11 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat bulundu.

Operasyonlar sırasında ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplamda 655 TL ve 300 dolar da ele geçirildi.

Bu başarılı çalışmalar sonucunda Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlılıkla mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı. Uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede elde edilen bu sonuçların, toplum sağlığını korumak ve suçla etkin bir şekilde mücadele etmek adına önemli bir adım olduğu belirtildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45