ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şahıs Tutuklandı

Manisa'da suç ve suçlularla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Eklenme:04.05.2023 / 21:33          Güncelleme:04.05.2023 / 21:33

HABER:SERKAN ÖZCAN

 Son olarak, Saruhanlı ilçesi girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, A.Y. (25) isimli bir şahsın üzerinde 2 parça halinde toplamda 6,75 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

A.Y. hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak, sevk edildiği hakimlikçe  tutuklandı.

 Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı gibi suçlar, toplum sağlığı ve güvenliği açısından son derece tehlikelidir. Bu nedenle, emniyet birimleri suçla mücadele konusunda kararlılıklarını sürdürerek, suçluların yakalanmasını ve cezalandırılmasını hedeflemektedir.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele çalışmalarını sıkı bir şekilde yürüterek, huzur ve güvenliği sağlamak için var gücüyle çalışmalarını sürdürecektir.

 Toplumun sağlığı ve güvenliği için herkesin suçla mücadeleye destek vermesi ve işbirliği yapması gerekmektedir. Emniyet birimleri, suçun önlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45