ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

ŞEHZADELERDE 28 MAHALLENİN DAHA SES VE GÜVENLİK SİSTEMİ YENİLENİYOR

Şehzadeler Belediyesi daha önce başlattığı çalışma ile ilçedeki 22 mahallenin ses ile güvenlik kamera sistemini yenilemişti. Muhtarlardan gelen yoğun talep üzerine çalışmanın ikinci ayağı da başlatıldı. Belediye 28 mahallede daha ses ve kamera sistemini yenilecek. Jandarmayla da işbirliği yapılarak kameraların yer tespitinin yapıldığı çalışmalar sekiz mahallede tamamlandı. Yapılan hizmet mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan büyük takdir gördü.

Eklenme:07.04.2023 / 20:03          Güncelleme:07.04.2023 / 20:03

Şehzadeler Belediyesi, mahallelerde büyük öneme sahip olan ses sistemi ve güvenlik kamerası sistemini bakıma aldı. Daha önce 22 mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında sistemler bakıma alındı ve zaman içerinde kullanım dışı kalanlar yenileri ile değiştirildi, yenilendi. Çalışmaya muhtarlardan yoğun ilgi gördü. Gelen yoğun talep üzerine çalışmanın ikinci ayağı da başlatıldı. Çalışma hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçmiş dönemlerde özellikle beldeden mahalleye geçen yerleşim yerlerimizde var olan anons ve güvenlik kamerası sistemleri zaman içerisinde yıpranmış, kimi noktalarda da tamamen kullanım dışı kalmıştı. Mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde mahalle muhtarlarımızın bizden bu konuda talebi vardı. Biz de bu talebe kayıtsız kalmadık. Önce 22 mahallemizde ses ve güvenlik kameralarına yönelik bakım çalışması başlattık ve bozulan, kullanım dışı kalanları yeniledik. Yaptığımız hizmet büyük takdir aldı ve diğer mahallelerimizden de talep almaya başladı. Muhtarlarımız çalışmanın kendi mahallelerinde de yapılmasını isteyince, bu taleplere duyarsız kalmadık. Şehzadeler Belediyesi olarak 28 mahallemizde daha ses ve kamera sistemini yenileyeceğiz. Güvenlik kameralarının yerlerinin tespit ve yapımı sırasında Jandarmamızla da işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar başladı ve Selimşahlar, Karaağaçlı, Yeniköy, Çerkezmahmudiye, Yeniharmandalı, Tülkisüleymaniye, Kazım Karabekir ve Çavuşoğlu mahallelerimizde tamamlandı. Program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi. Yapılan hizmet mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan büyük takdir gördü.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45