ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

ŞEHZADELER BELEDİYESİ BUĞDAY EKTİ, İHTİYAÇ SAHİBİNE UN DAĞITACAK

Şehzadeler Belediyesi geçen yıl silajlık mısır üretimi yaptığı 50 dönümlük alanda bu yıl buğday üretimi yapıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, elde edilecek buğdayların tamamının öğütülüp un haline getirileceğini, bu unların da ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Eklenme:07.04.2023 / 19:30          Güncelleme:07.04.2023 / 19:30

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir ile birlikte bu yıl buğday ekilen belediyeye ait tarlada incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Çelik, hazineden kendilerine tahsis edilen Sancaklıbozköy Mahallesi'ndeki 50 dönümlük tarlanın uzun yıllar moloz ve çöp yığınlarıyla doldurulmuş olduğunu anımsatarak şu bilgileri verdi; "Önce tarladaki 250 kamyon moloz ve çöpü, 10 kamyon taşı temizleyerek tarlamızı tarıma elverişli hale getirdik. Geçen yıl silajlık mısır ekmiştik ve elde ettiğimiz silajları da besicilik yapan çiftçilerimize hediye etmiştik. Bu yıl ise buğday ektik. Buradan elde edeceğimiz buğdayın tamamını değirmende öğüterek una dönüştürecek ve bu unun tamamını da ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Deprem bölgesindeki faaliyetlerimiz eğer o güne kadar devam ediyor olursa oradaki aşevimize de ulaştıracağız. Tamamını sosyal yardım çalışmalarında kullanacağız. Bu hasadın ardından ikinci ürün olarak yine silajlık mısır ekecek ve besicilerimize dağıtacağız. Yine Veziroğlu Mahallemizdeki 250 dönümlük alanda da yonca ekim çalışmalarımız devam ediyor. Oradan elde edeceğimiz yoncaları da besicilerimize dağıtacağız. Emeği geçen başta ilgili başkan yardımcım olmak üzere arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim ürünümüze bereket versin. Kazasız belasız hasat etmeyi nasip etsin."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45