ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL DEMİR İLK ZİYARETİNİ GAZETECİLERE YAPTI

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Bilal Demir, aday adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Manisa Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı. Demir, Manisa'da basının sorunlarını en iyi bilen isimlerden biri olduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde basına yönelik çalışmalar yapacağının sözünü verdi.

Eklenme:18.03.2023 / 23:42          Güncelleme:18.03.2023 / 23:42

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı olan Bilal Demir ilk ziyaretini Manisa Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptı. Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa GazetBASIN MENSUPLARINA SÖZ VERDİ

Seçilmesi halinde basın mensupları için bir çalışma yapıp yapılmayacağının sorulması üzerine Demir şöyle dedi; "18 yaşımda başladığım mesleğimde bir elimde çanta diğer elimde makinam gece gündüz demeden basın sektöründe çalıştım. Bunun en yakın tanıkları da yine sizlersiniz. Basın sektörünün her geçen gün daha fazla sorun ile boğuşmak zorunda kaldığının farkındayım. Sizi ve yaşadıklarınızı Manisa'da en iyi bilen insanlardan biriyim. Seçilmem halinde sizler için çalışacağımın, basının sorunlarının giderilmesi için elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum"

Demir, 17 Mart Cuma günü saat 14.30’da AK Parti Manisa İl Başkanlığında aday adaylığını resmen ilan edeceğini ifade ederek "İl başkanlığımızda aday adaylığımızı resmen duyuracağımız toplantıya sizin aracılığınız ile bizi seven tüm dostlarımızı, sevenlerimizi davet ediyorum" dedi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, cemiyete her zaman destek olan Bilal Demir’e çıktığı yolda başarılar dilediler

eciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette basın mensupları da Demir'i yalnız bırakmadı.

Yıllarca Manisa'da gazetecilik yaptığını anımsatan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Bilal Demir, "İlk ekmeğimi bu meslekten kazandım. Allah nasip etti belediye basın danışmanı görevine geldim, daha sonra da 9 yıldır da yeni belediyede basın yayından sorumlu başkan yardımcısı olarak çalıştım. 20-25 yıldır bu meslekle ilgili görevlerde bulunmuş bir insanım. Meslekten hiç kopmadım. Dostluğumuz, arkadaşlığımız her ortamda devam etti. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettim. Bu sebeple de ilk ziyaretimi meslektaşlarıma yapıyorum. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"BEN BU PARTİNİN İNSANIYIM"

14 Mayıs seçimlerinin önemli olduğunu ifade eden Bilal Demir, “Türkiye’de bugüne kadar yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri hep sancılı oldu. Yine böyle sancılı bir dönemdeyiz. Malum bir deprem yaşadık. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük bir acıyı yaşıyoruz. Seçimin böyle bir zamana gelmesi tabi hepimiz adına çok üzücü. Mevcut şartlar, anayasadaki şartlar seçimi iptal etmek için yeterli değildi. Ne yazık ki böyle bir dönemde seçime gidiyoruz. Refah Partisi Milli Gençlik Vakfı’ndan bu yana siyasetin içerisindeyim. Siyasetin içinde olan bir insanım. Siyasette ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptım. AK Parti’de çeşitli görevlerde bulundum. Bütün seçimlerinde aktif rol almış bir insanım. Bu dönemde de yeni bir yola çıktım. Bilal Demir olarak ben bu partinin insanıyım. Listeye giremesem bile yine partim için,davam için çalışmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

"HİÇ KİMSE KAPIMA GELİP DE GERİ DÖNMEMİŞTİR"

Belediye başkan yardımcılığı döneminde Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptığını anımsatan Demir "Halkla ilişkilerde iddialıyım. Görev yaptığım 9 yıllık süre içerisinde hiç kimse kapıma gelip de geri dönmemiştir. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarıma devam edeceğim " dedi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45