ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MHP'li Akçay 6'lı masayı hedef aldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, altılı masaya sert eleştirilerde bulundu. Akçay, “Hem gevşek hem de yuvarlaksınız.” dedi.

Eklenme:22.09.2022 / 13:06          Güncelleme:22.09.2022 / 13:06

Manisa’da muhalefete sert eleştirilerde bulunan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 6’lı masayı hedef alarak, “Ben bu masaya laklak masası diyorum.” ifadelerini kullandı.

Gevşek ve yuvarlak bir masa  olarak nitelendirdiği 6’lı masa ile ilgili eleştirilerde bulunan MHP’li Akçay şu ifadeleri kullandı:

Çeşitli isimlerle ifade ediliyor bu 6’lı masa... Defalarca bir araya geldiler saatlerce konuştular. Ben bu masaya laklak masası diyorum affedersiniz. Çünkü toplanıp 5-6 saat konuşuyorlar muhtemelen 5 saatin 4 saatinde de Davutoğlu konuşuyordur. Bir saat de diğerlerine söz düşüyorsa düşüyordur. Ortada hiçbir politika yok. Ortaklaştıkları bir proje program görüş yok. Bir ara güçlendirilmiş parlamenter sistem dediler, altını dolduramadılar. Zaten yeni yöneteyim sistemi ile parlamentomuz daha güçlü hale geldi. Türkiye’de güçlü hükümet güçlü meclis var. O güçlendirilmiş parlamenter sözü eskiye dönelim demekten utandıkları için bunu gizlemek için kullanılıyor.

6’lı masanın ülkeye, hükümete, devlete yol verecek hiçbir politikasının bulunmadığını söyleyen Akçay, “Şubat ayında bildiri yayınladılar bu bildiride Avrupa birliğinin aldığı bütün kararlara uymayı taahhüt ediyoruz dediler. Korkunç bir şey. Yapacakları şimdiden belli. Bir projeleri programları birleştikleri bir görüşleri yok ama birbirilerine çelme takmakla meşguller bunların ülkeyi yönetmeleri ülkeyi büyük bir kaosun içine atacaktır.” diye konuştu.

HEM GEVŞEK HEM YUVARLAK MASA

6’lı masayı gevşek ve yuvarlak masa olarak nitelendiren Akçay, “Geçen aylarda Reuters haber ajansı bu 6lı masayı gevşek ittifak olarak nitelendirdi ve bu ittifakın bazı sözcüleri de ‘Evet biz gevşek bir ittifakız.’ dediler. Dikkat ederseniz bunlar bir oturma düzenini bile tartıştılar sonra yuvarlak masada karar kıldılar. 6’lı masanın diğer bir adı da yuvarlak masa... Arkadaşlar Türk seçmeni yuvarlak ve gevşeklere itibar etmez. Bunların en belirgin özellikleri bu... Yuvarlak ve gevşek bir ittifak. Hem gevşeksiniz hem yuvarlaksınız. Millet sizin neyinize itibar etsin. Daha bir aday belirleyemiyorlar. Eninde sonunda bunlara ya Avrupa ya Amerika bir aday belirleyecek.” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45