ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MASKİ Personelinden Örnek Davranış

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde Alaşehir ilçesinde görev yapan Mehmet Demir, görev esnasında yolda bulduğu ve içinde yüklü miktarda para bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranışa imza attı.

Eklenme:02.02.2022 / 15:01          Güncelleme:02.02.2022 / 15:01

Alaşehir ilçesinde MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde sayaç okuma personeli Mehmet Demir, görev başındayken bir cüzdan buldu. İçerisinde yüklü miktarda para bulunan cüzdanın sahibini bulabilmek için her türlü mecrayı kullanan MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ve Sayaç Okuma Personeli Mehmet Demir, cüzdanın sahibi Özgür Beçet isimli vatandaşa ulaşmayı başardı. MASKİ’ye gelerek cüzdanı teslim alan Özgür Beçet, “Cüzdanım kaybolmuştu. MASKİ’de çalışan arkadaşımız Mehmet Bey cüzdanımızı bulmuş. Sağ olsun. Çok teşekkür ediyorum. Teslim etti. Allah işini, gücünü rast getirsin. Değerli Müdürümüz de sağ olsun dün akşamdan beri bana ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapmış. Ona da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve gurur duyuyorum. MASKİ, çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45