ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

İYİ Partili Akan Laleli mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Yapılacak ilk seçimde İYİlerin iktidarını kuracağız” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Laleli mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Geçim sıkıntısından yakınan mahallelilerle bir araya gelen Başkan Akan, “Yapılacak olan ilk seçimde iktidara gelerek, halkımızı huzur ve refahla yeniden tanıştıracağız” dedi.

Eklenme:18.01.2022 / 16:16          Güncelleme:18.01.2022 / 16:16

Manisa’nın Yunusemre ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Laleli mahallesini ziyaret eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın sorunlarını dinleyen ve notlar alan Başkan Akan, en büyük problemin enflasyon ve zamlar olduğunu söyledi.

“TÜRK HALKINI, TEMEL GIDA MADDELERİNİ BİLE ALIRKEN DEFALARCA DÜŞÜNMEYE MUHTAÇ ETTİLER”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan yaptığı açıklamada, “Şehrimizin en büyük mahallelerinden olan Laleli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız da, toplumun her kesiminde hissedildiği gibi enflasyondan ve zamlardan yakınıyor. Döviz kurundaki ani yükselişler nedeniyle enflasyon tavan yaptı, TÜİK’in açıkladığı ve kimsenin inanmadığı rakamlar bile korkunç durumda. Halkı ekmek, peynir, süt, yumurta gibi temel gıda maddelerini alırken bile defalarca düşünecek bir noktaya getiren bu iktidar, hiçbir yanlışından ders almayarak ülkemizin geleceğini karanlığa sürüklemeye devam ediyor. Halk bir an önce sandığın gelmesini ve AK Parti iktidarının tarihe karışmasını istiyor. Söz veriyoruz ki yapılacak olan ilk seçimlerde İYİlerin iktidarı kurulacak ve halkımız huzur, refah ve bolluk ile yeniden tanışacak. Türkiye’nin aydınlık geleceğini yeniden inşa etmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45