ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz’den Kurumlara Ziyaret

Vali Yaşar Karadeniz kurum ziyaretleri kapsamında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Eklenme:18.11.2021 / 11:19          Güncelleme:18.11.2021 / 11:19

İlk olarak Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz, Türkiye İstatistik Kurumu Zonguldak Bölge Müdürlüğü Grup Müdürü olarak görev yaparken geçtiğimiz aylarda TÜİK Manisa Bölge Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Direkçi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Ziyarette TÜİK Manisa Bölge Müdürü Direkçi, kurumun çalışma ve faaliyetleri ile Manisa’nın nüfus, ekonomik ve sosyal alanlardaki istatistiksel göstergeleri hakkında Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğünü Ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz daha sonra Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit’e ziyarette bulundu.

İlimizde yayınlanan yerel gazeteler ve kurumun çalışmalarına ilişkin Şube Müdürü Cirit’ten bilgi alan Vali Karadeniz, kurumda görev yapan personeli de ziyaret ederek sohbet etti. Vali Karadeniz, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Cirit ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45