ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN 10 KASIM MESAJI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yayımladığı mesajla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıldönümünde andı.

Eklenme:09.11.2021 / 18:08          Güncelleme:09.11.2021 / 18:08

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. “Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşını zaferle sonuçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz” diyen Başkan Çerçi mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara rağmen kararlılıkla Türk milletini kenetleyerek zafere ulaştırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir. Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugün, Atatürk’ün en önem verdiği olgulardan olan millete güvenme ve millet iradesine sahip çıkmak konusunda da ülkemiz en iyi konumda olan ülkeler arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle yad ederken, bugüne kadar ülke savunması için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45