ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Başkan Ergün, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Manisalıların ve Türk-İslam aleminin bayramını kutladı.

Eklenme:19.07.2021 / 10:37          Güncelleme:19.07.2021 / 10:37

Başkan Ergün, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “İslam’ın bir vecibesi olan kurban kesme vazifemizi yerine getireceğimiz mübarek Kurban Bayramı’nı idrak ediyor olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Toplumsal dayanışmanın, paylaşma ve kardeşliğin en üst seviyelere ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na bizleri kavuşturan rabbimize şükrediyor, bu manevi iklimin sonsuza kadar sürmesini diliyorum. Bu güzel ve mübarek günlerin dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden, bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya getirmesini temenni ediyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle son dönemde bir araya gelemediğimiz bayramların aksine inşallah bu bayramda sevdiklerimizin yanı başında olmanın da mutluluğunu yaşayacağız. Hepimizi derinden etkileyen o kötü günlere geri dönmemek için lütfen maske-mesafe ve temizlik kurallarını unutmayalım. Bu duygularla Kurban Bayramımızın, ülkemize, milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, ibadetlerinizin Allah katında kabul olmasını diliyorum. Hayırlı bayramlar Manisa’m. Bayramımız kutlu olsun.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45