ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Dolar ve EURO uçtu; Eryılmaz, "Esnafımız kepenk kapatıyor" deyip tepki gösterdi

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, TÜİK’in Ocak-Mart 2021 döneminde gayrisafi yurt içi hasılanın (GSYH) önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 büyüdüğünü açıklamasıyla ilgili olarak, “Doların 9 TL’ye dayandığı, Euro’nun 10 TL’yi geçtiği, işsizliğin her geçen gün arttığı, enflasyonun sınırları zorladığı Türkiye’nin büyüdüğünü söylemek, vatandaşın aklıyla dalga geçmektir” dedi.

Eklenme:02.06.2021 / 14:01          Güncelleme:02.06.2021 / 14:01

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre Ocak-Mart 2021 döneminde gayrisafi yurt içi hasılanın (GSYH) önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 artmasını değerlendirdi. Eryılmaz, “TÜİK, geçen yılın aynı dönemine göre Ocak ve Mart aylarının GSYH verilerini açıkladı. Verilere göre Türkiye yüzde 7 büyümüş. Türkiye bu kadar büyüyorsa işsizlik, enflasyon, döviz neden düşmüyor. Açıklanan veriler sadece kağıt üstündedir. Vatandaşa yansıyan bir tarafı yoktur. Türkiye’de bir büyüme vardır bu doğru. Ancak Türkiye değil, milletin cebindeki delik büyüdü. Doların 9 TL’ye dayandığı, Euro’nun 10 TL’yi geçtiği, işsizliğin her geçen gün arttığı, enflasyonun sınırları zorladığı Türkiye’nin büyüdüğünü söylemek, vatandaşın aklıyla dalga geçmektir. Ekonomi büyüdükçe nedense vatandaş küçülüyor. Paramız günden güne değeri kaybediyor, vatandaşımız her geçen gün fakirleşiyor. İnsanların umutları tükendi, beklentileri azaldı. İşsizlikle boğuşan gençlerimiz yurt dışına kaçmanın yollarını arar oldu. Esnafımız kepenk kapatıyor. Zengin daha zengin, fakir daha fakir oldu. Bu ortamda hala büyümeden bahsetmek vatandaşın kanayan yarasına tuz basmaktan başka bir işe yaramamaktadır. Vatandaş buna en güzel cevabı sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45