ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa Emniyet Müdürlüğü Personeli Polis Haftası Sebebiyle Vali Karadeniz’i Ziyaret Etti

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Polis Haftası sebebiyle personeli ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Eklenme:05.04.2021 / 21:39          Güncelleme:05.04.2021 / 21:39

İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Polis Haftası sebebiyle müdür yardımcısı, şube müdürleri ve polis memurları ile birlikte Vali Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Müdür Uslusoy, 3 binin üzerinde personelle Manisa’da huzur ve güvenin sağlanması amacıyla hizmet verdiklerini söyledi.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden ve Polis Haftasını kutlayan Vali Karadeniz “ Polis Haftanızı tebrik ediyorum, 176 yıldır Polis Teşkilatımız Türk halkının yanında, milletimizin yanında ve hemen her alanda insanların yardımına koşmakta. Millet olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki halkımız polisini her zaman için yanında görmek istiyor. Polisin olduğu yerde huzur var, polisin olduğu yerde kendimizi daha güvende hissediyoruz. Türk Polisi de bu anlamda vatandaşımıza sunduğu hizmetlerle bu güveni tesis etmiş durumda” dedi.

Polis Teşkilatımızın görevinin sadece güvenlikle de sınırlı olamadığına değinen Vali Karadeniz “Yakın zamana kadar birçok belgenin düzenlenmesinde örneğin pasaport, ehliyet, trafik tescil, araç tescilleri polisin yaptığı işler arasındaydı. Yine bu tip bazı resmi işlemler emniyet teşkilatımız tarafından sürdürülüyor. Bunun yanında değişen durum ve gelişen olaylara göre belki görev tanımında net olarak yer almasa dahi insanların zorda olduğu her yerde Polis Teşkilatımız var ve şu anda Kovid-19 salgınıyla mücadelede, özellikle sahada ki kontrollerde polis ve jandarmamız denetimlerin başını çekmekte. Elbette ki bu işin sağlık boyutunda sağlık personelimiz nasıl cansiperane mücadele veriyorsa, denetim boyutunda da Emniyet Teşkilatımız çok büyük bir fedakârlık göstererek önemli bir katkı sağlamış ve vaka sayılarının artmasının önüne geçmede önemli bir desteği olmuştur. Ben bu vesileyle Polis Haftanızı tekrar tebrik ediyorum. Bundan sonra yürüteceğiniz görevlerde de sizlere başarılar diliyorum. Ve yine inanıyorum ki bu güne kadar sunmuş olduğunuz hizmetlerin kalitesini bundan sonra arttırarak, geliştirerek vatandaşımızın yanında bir huzur kalesi olarak, olmaya devam edeceksiniz, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45