ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MANİSA'DA BADMİNTONUN KRALI

Yunusemre Belediyespor Kulübü Badminton Takımı sporcusu 2008 doğumlu Gökay Göl Ankara’da gerçekleştirilen Badminton milli takım seçmelerinde en iyi üçüncüler maçını kaybetti ve milli takıma seçilmeyi son anda kaybetmiş oldu.

Eklenme:05.04.2021 / 21:33          Güncelleme:05.04.2021 / 21:33

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 24 - 31 Mart tarihleri arasında Ankara Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan Uluslararası U17 yaş ve altı turnuvalara katılacak sporcuları belirlemek için seçme müsabakaları gerçekleştirildi. 2005 - 2008 doğumlu sporcuların mücadele ettiği seçmelerde Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcusu Gökay Göl en iyi üçüncü oldu. 16 sporcu ile yarışan Gökay Göl en iyi üçüncü olarak çıktığı maçta ana tablo müsabakasını kaybederek, milli takıma katılma hakkını son anda kaybetti. 

 

“MANİSAYI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ”

 

Sporcularının tecrübe kazandığını belirten Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, gelecek yıllarda Gökay’ın Türkiye’yi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmesini umduğunu belirtti. Alkan, "Sporcumuz Gökay Göl 14 yaş grubu olarak 17 yaş grubu ile mücadele etti. Son maçta seçilemedi. Yaşı küçük olan sporcumuz Gökay Göl tecrübe kazanmış oldu. Sporcumuz ve antrenörümüze kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ederiz. İnşallah sporcumuz gelecek yıl milli takıma seçilerek kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. "açıklamasını yaptı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45