ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Jandarma motosiklet kazalarını önlemek için özel ekip oluşturdu

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü il genelindeki motosiklet kazalarının azaltılması amacıyla "Özel denetim ekibi" oluşturuldu.

Eklenme:04.03.2021 / 19:46          Güncelleme:04.03.2021 / 19:46

İl genelinde meydana gelen ölümlü motosiklet kazalarında artış görülmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve bilgilendirme faaliyetleri için özel ekip kuruldu.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada yaptıkları analizlerde sorumluluk sahalarında motosiklet kazalarının oranının oldukça fazla olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Motosiklet kaza oranlarını azaltmak için harekete geçtiklerini belirten Erdemir, ekiplerin yoğun bir şekilde denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine başladığına ifade ederek, şunları kaydetti:

"Geçen yıl Manisa'da meydana gelen ve ölümle sonuçlanan 27 trafik kazasından 5'ine motosiklet karıştı. 2019'da ölümlü motosiklet kaza sayısı 10'du. Geçen yıl ölümlü motosiklet kazalarını önceki yıla göre yüzde 50 azaltmayı başardık. Yapacağımız etkin denetimlerle de 2021 yılı için yine yüzde 50 azaltmayı hedefliyoruz."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45