ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa'da bunu yapmayan toplu taşıma araçlarını kullanamayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi MANULAŞ Genel Müdürlüğü, toplu taşımada kullanılan kişisel Manisa Kart’larına henüz HES Kodu Tanımlaması yapmayan vatandaşlara yönelik önemli bir hatırlatmada bulundu. Manisa İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla 8 Şubat’tan itibaren HES Kodu Tanımlaması yapmayan vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanamayacağı kararının vurgulandığı açıklamada, Manisalıların bir an önce Manisa Kartları’na HES Kodu Tanımlaması yapmaları gerektiği ifade edildi.

Eklenme:04.02.2021 / 19:33          Güncelleme:04.02.2021 / 19:33

MANULAŞ Genel Müdürlüğü, Manisa Kart uygulamasına HES Kodu Tanımlama işleminin nasıl yapılacağı şeklinde bilgilendirmede bulundu. MANULAŞ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada henüz Manisa Kart uygulamasına HES Kodu tanımlaması yapmayan vatandaşlarımızın; manisa.bel.tr-manulas.com.tr adreslerinden, E-devlet üzerinden ve Manisakart mobil uygulamasından HES kodunun Manisakart ile eşleştirilebileceği bildirildi.   Toplu taşıma araçlarını kullanamayacaklar MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz de konuya ilişkin açıklamasında, “İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun 25.01.2021 Tarihli ve 2021/3 sayılı kararı gereğince HES kodu tanımlaması yapılmayan elektronik/akıllı seyahat kartları ile binişlere 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren izin verilmemesi kararı alındı. Bu karar doğrultusunda tüm halkımızın, toplu taşıma araçlarını güvenle ve rahatlıkla kullanabilmeleri için HES Kodu Tanımlamaların bir an evvel yapmaları konusunda uyarmak istiyoruz. Manisa Kart’larına HES Kodu tanımlamayan vatandaşlarımız, 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle toplu taşıma araçlarımızı kullanamayacaklar” denildi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45