ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

YAKALADILAR CEZAEVİNE GÖNDERDİLER! ÇALDIKLARI MALZEMELERİ SAHİBİNE TESLİM ETTİLER

Manisa’da dün çok sayıda suçtan aranması ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.K jandarma ekiplerince yakalanarak işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilen M.K bir gün önce bir villayı soyduğu ve bölgede çok sayıda çiftliğin güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından şüpheli zanlının M.K olduğu öğrenildi.

Eklenme:27.01.2021 / 20:42          Güncelleme:27.01.2021 / 20:42

HABER: SERKAN ÖZCAN

Olay dün sabah saatlerinde Manisa Şehzadeler İlçesi Aşağı Çobanisa Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, farklı suçlardan aranması ve yakalanması ve 18 yıl kesilmiş cezası olan M.K Şehzadeler Aşağıçobanisa Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı.

Yakalanan M.K jandarma karakol komutanlığından alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞÜPHELİ ZANLI BİR GÜN ÖNCE VİLLA SOYMUŞ

Öte yandan cezaevine teslim edilen M.K’nin yakalanmadan önce Sancaklı Çeşme başı Mahallesinde bulunan bir villadan hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Çobanisa Jandarma Karakol Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutalığı  Dedektif timleri JASAT ‘la yapılan ortak çalışma sonrası şüpheli zanlının villadan çaldıkları malzemeler villa yakınında ormanlık alanda çalıların içine saklandığını tespit etti. Çobanisa Jandarma Karakol Komutanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı Dedektif JASAT timleriyle beraber bölgede yapılan aramada villadan çalınan malzemelere ulaşıldı.

M.K’nin villadan çaldıkları, 2 adet Jeneratör, 1 adet LCD TV, 2 adet solunum güç kaynağı, 1 adet spiral, 1 adet erişte makinesi, 1 adet projektör,  1 adet uydu alıcısı, 10 It zeytin yağı 1 adet dürbün, 1 adet masaj aleti, 5 adet uzatma ara kablosu ile 1 adet av tüfeği fişek yeleği yapılan aramalar sonucu ele geçirildi.

Ele geçirilen tüm malzemeler, villa sahibi İbrahim Ç.’e jandarma ekiplerince teslim edildiği öğrenildi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45