ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MANİSA'LI HAYIRSEVER İŞ ADAMI 30 BİN MASKE DAĞITTI

Manisalı hayırsever iş adamı Serkan Karan, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla maske hayrı yaptı.

Eklenme:10.10.2020 / 17:43          Güncelleme:10.10.2020 / 17:43

Serkan Karan, şehrin belirli noktalarında vatandaşlara ücretsiz 30 bin adet maske ve kolonya dağıttı. Maske alan vatandaşlar Karan’a teşekkür etti. 
Manisalı iş adamı Serkan Karan, “İnsanlarımızın belirli bir kısmı bir maskeyi defalarca kullanıyor, yeri gelip defalarca yıkadıktan sonra yeniden kullanıyor.  Bir maskemizin etkisi 3 saat ile 12 saat arasındadır. Sonra ister istemez mikroplaşıyor zaten. Buradan gerek meslektaşlarıma, gerek iş adamlarımıza sesleniyoruz. Biz Manisa’mızda, Manisa halkımıza faydalı olabilmek adına böyle bir kampanya oluşturduk. Sizlerin de bu kampanyanın içerisinde yer almalarınızı bekliyoruz” dedi. 
İlk seferde 30 bin adet maske dağıtacaklarını ifade eden Serkan Karan, “Maske firmamızla görüşmelerimiz hala devam etmekte. 100 bin maske siparişi verildi. O da önümüzdeki günlerde elimize ulaşacak. Gelen 100 bin maskenin dağıtımı da halkımıza yapılacak. Manisa halkımıza Serkan Karan olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını öneriyorum. Hep birlikte yeneceğiz Allah’ın izniyle bu zor günlerden geçeceğiz. Ayrıca sosyal medya üzerimizden bizimle iletişime geçerlerse maske desteğinde bulunabiliriz. Dağıtımımızı ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. 'Biz bize yeteriz' kampanyası kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45