ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

ŞEHZADELER MECLİSİ HAZİRAN TOPLANTISINI YAPTI

Şehzadeler Belediye Meclisi, iki aylık aranın ardından yeniden toplandı. Koronavirüs tedbirlerinin üst seviyede alındığı Haziran Ayı Meclisinde, 37 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Eklenme:16.06.2020 / 18:37          Güncelleme:16.06.2020 / 18:37

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında yapılamayan Şehzadeler Belediye Meclisi yeniden toplandı. Haziran ayı meclis toplantısına koronavirüs tedbirleri damga vurdu. Meclis salonuna giren herkesin ateş ölçümleri yapılırken, meclis üyeleri sosyal mesafe gözetilerek oturdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Meclis’te 37 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Meclis’te yeni dönemde görev yapacak encümen üyeleri ile komisyonlarda görev alacak meclis üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda yeni dönemde görev alacak encümen üyeleri Ali Özyiğit, Cesim Çiçek ve Abdurrahim Demirezen oldu.

BAŞKAN ÇELİK, YERİNİ KERESTECİ’YE BIRAKTI

Şehzadeler Belediyesi’nin 2019 Yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek karara bağlandı. Maddenin görüşülmesi sırasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yerini Meclis Başkanvekili Selman Keresteci’ye bırakarak, meclis salonunun dışına çıktı. Keresteci’nin yönetiminde yapılan oylama ile Şehzadeler Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin de görüşülüp karara bağlanmasını ardından meclis toplantısı sona erdi. Temmuz Meclisi’nin 1 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00’da yapılması kararlaştırıldı.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45