ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MURADİYE'DE GÜVERCİN HIRSIZLARI YAKALANDI

Manisa’nın Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde yaşayan güvercin tutkunu olan M.Ş’nin evine hırsızlar, 5 bin lira değerinde olan 40 adet güvercini çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yakalanan şahıslar, Muradiye jandarma tarafından kıskıvrak yakalandılar.

Eklenme:23.05.2020 / 17:34          Güncelleme:23.05.2020 / 17:43

HABER:SERKAN ÖZCAN

HABER:SERKAN ÖZCAN

Edinilen  bilgiye göre , Yunusemre ilçesi Yağcılar Mahallesi’nde yaşayan güvercin tutkunu  M.Ş isimli şahısın evine giren kimliği belirsiz kişiler, evlerin bahçesinde bulunan  bulanan toplam 40 güvercini, çuvallara koydu. Çuvallara koydukları güvercinlerle birlikte köyden uzaklaşan şahıslar, kayıplara karıştı. Şahısların ihbarı üzerine olay yerine gelen Muradiye Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

JANDARMANIN TİTİZ ÇALIŞMALARI İLE BULUNDU
Olay yerinde yapılan çalışmanın ardından çevredeki binaları da inceleyen jandarma ekipler, olay yeri yakınlarında bir güvenlik kamerasına ulaştı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Şahısların eşkâlleri doğrultusunda çevredeki başka güvenlik kameralarına ulaşan ekipler, şahısların kullandığı araç ve plakayı belirledi. Ekipler, kısa sürede ise olaya karışan şahısların M.T(32) , R.Ö(55)  ve A.G(23) olduğunu tespit etti.

Muradiye Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından  şahısların  Manisa merkezde bulunan evlerine yapılan operasyonda  3 kişi kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan şahıslar  ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece, R.G(55) tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.T VE A.G  denetimli serbest  bırakıldı.

Öte yandan  çalınan güvercinler  sahibine teslim edildi.
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45