ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan olayın detayları ortaya çıktı

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik zabıta ile esnaf arasındaki olayın detayları ortaya çıktı. Olay anını yaşayan esnaf o anları anlattı.

Eklenme:12.02.2020 / 19:15          Güncelleme:12.02.2020 / 19:21

Küçük Sanayi Sitesi’nde oto elektrikçisi ve olayın taraflarından birisi olduğu öğrenilen Ahmet Orhan Baysuğ, olayın tüm detaylarını anlattı. Ahmet Orhan Baysuğ yaşadıklarını şöyle anlattı: “Olay saatinden 5 dakika önce dükkanımızın önüne bir firma tarafından gelen nakliye aracı aracın kasasında bulunan malzemeleri dükkanımıza indirmeye başladı. O sırada Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu bildiğimiz çekici, dükkanımızın bulunduğu sokaktan geldi. ‘Yolu açar mısınız’ dedi. Bende mekan sahibi olarak, ‘Arkadaşım 2 dakika bekler misin’ diyerek çocukların malı indirdiğini ifade ederek 2-3 dakika sabretmesini söyledim. O da bana ‘Sen yolu kapatamazsın’ dedi. Bende ‘yolu kapatmıyoruz, burası sanayi sitesi, işletmemiz var, 2 dakika müsade eder misiniz’ dedim. Kendisi ‘Ben aracınızı çektiririm’ dedi. Bende ‘buyurun çektirin’ dedim. Bizim nakliye aracımız malı indirdikten sonra geri geri çıktı ve yolu açtı. Zabıta trafik memuruna ‘buyurun geçin beyefendi’ dedim. Kendisi de bana ‘gitmiyorum lan’ dedi. Zabıta memuru arabasından aşağıya indi. Bir sağa bir sola gitti. Tabi bu sırada arkada araç kuyruğu oluşmuştu. Arkadaki araç şoförlerinden birisi açsana kardeşim yolu dedi. Zabıta memuru da ‘ne diyosun lan sen’ dedi. Zabıta memuru o tartıştığı aracın yanına gitti. Zabıtayla araç sürücüsü birbirine girecekti. Kardeşim Mehmet Volkan Baysuğ, zabıta memurunun yanına giderek ‘gel kardeşim, boşver sen uyma, kavga etmeye gerek yok’ dedi. Karşı tarafın araç sürücüsünü aracının içerisine bindirdi. Tekrar zabıta memurunun koluna girerek onu da aracının içerisine bindirdi. Kardeşim, ‘hadi kardeşim sen uyma boşver, bu konu yükselecek burada, sıkıntı çıkacak niye tartışıyorsun’ dedi. Zabıta memuru o sırada kardeşime kaba bir kelime kullandı. Kardeşimin üzerine doğru kapıyı bir açtı. O sırada kardeşim de babam da kapının arkasındaydı. Babamın yüzüne, kardeşimin de eline çarptı. Ondan sonra trafik ekipleri geldi. Zabıta memuru aracından indi. Bize biber gazı sıkmaya başladı. Ben, kardeşim ve babamda biber gazından etkilendi. Babam o anda yere yığıldı. Babamı sandalyeye oturttuk. Babam morarmaya başladı. Kalbi durdu. Babamı resmen kollarımda kaybettim. Döndüm dedim ki sen 70 yaşındaki adama naptın dedim. Ambulans geldi. Kalp masajlarını yaptı ve hastaneye götürdüler. Babama 8 kez şok verdiler. Babam şuan da yoğun bakımda yatıyor. Biz zabıta memuru falan kesinlikle dövmedik. Biz 3 kişiydik. Karşımızda bir zabıta memuru vardı. Dövmek isteseydik döverdik ama elimizi bile kaldırmadık. Babam şuan da yaşam mücadelesi veriyor. Babam ölseydi onun cevabını kim verirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta birimiyle ilgili kim yetkiliyse onlara seslenerek, bu zabıta memuru hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45