HABER:SERKAN ÖZCAN
Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehitler Mahallesi 716 sokak yolun tek yön olmasına rağmen bir çok araç bu kurala uymayarak kazaya davetiye çıkarıyor. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise yetkililerden üzücü bir olay yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.
Sürücüler uygulamaya geçirilen tek yön yasağına aldırış etmiyor. Çift taraflı araç sirkülasyonunun tek yöne çevrilmesine ve tek yön uyarı levhalarının konulmasına rağmen birçok sürücünün bu kurala riayet etmemeleri dikkat çekiyor.
Tek yön uygulamasına geçilen Şehitler Mahallesi 716 sokak yasağa rağmen birçok dikkatsiz sürücü trafiğin aksamasına neden olurken vatandaşlar Manisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerinin bu noktayı sürekli kontrol altında tutup, cezai işlem yapması gerektiğini söylediler.
Yorum Yazın :Misafir