ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

BURASI MANİSA TEK YÖN YOLU HİÇE SAYIYORLAR

Manisa’da bazı araç sürücüleri ısrarla ve inatla tek yön uygulamasına riayet etmiyor. Yaşanan tehlike bir yana bazı sokaklarda trafik dakikalarca tıkanıyor.

Eklenme:06.05.2019 / 13:32          Güncelleme:06.05.2019 / 13:32

HABER:SERKAN ÖZCAN

 Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Şehitler Mahallesi  716 sokak yolun tek yön olmasına rağmen bir çok araç bu kurala uymayarak kazaya davetiye çıkarıyor. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise yetkililerden üzücü bir olay yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

Sürücüler uygulamaya geçirilen tek yön yasağına aldırış etmiyor. Çift taraflı araç sirkülasyonunun tek yöne çevrilmesine ve tek yön uyarı levhalarının konulmasına rağmen birçok sürücünün bu kurala riayet etmemeleri dikkat çekiyor.

 Tek yön uygulamasına geçilen  Şehitler Mahallesi  716 sokak yasağa rağmen birçok dikkatsiz sürücü trafiğin aksamasına neden olurken vatandaşlar Manisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı  trafik ekiplerinin bu noktayı sürekli kontrol altında tutup, cezai işlem yapması gerektiğini söylediler. 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45