ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

‘Nara’nın sonu kötü bitti!

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Karaali Mahallesi’nde, jandarma ekipleri nara atarak dolaşan şüpheli gençlerin üzerinde yaptığı aramada 80 gram uyuşturucu madde ele geçirirken, gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eklenme:22.02.2020 / 12:10          Güncelleme:22.02.2020 / 12:10

Yunusemre İlçesi Muradiye Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler, gece devriyelerinde suçlu ve suç şüphesi oluşturabilecek kişilere göz açtırmıyor. Jandarma timleri geçtiğimiz gece 03:00 sıralarında Karaali Mahallesi’nde devriye attıkları sırada camları açık araç içerisinde nara atan şüpheli şahısları durdurdu. Yapılan sorgulamada şahısların herhangi bir suçtan aranmadıkları tespit edildi. Şahısların şüpheli hareketlerinden şüphelenen Jandarma ekipleri Cumhuriyet savcısının talimatıyla araç içerisinde yaptıkları aramada 80 gram uyuşturucu madde ile eczanede yeşil reçeteyle satılan uyuşturucu özelliği olan hapları ele geçirdi. Jandarma ekipleri 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar Manisa Şehir Hastanesi’nde geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan A.S.(27) ile İ.C.(36) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını 7/24 esasıyla devam ettiriyor.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45