ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Manisa’da, polisten '15 Şubat' önlemi

Manisa’da, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin 21'inci yıl dönümü nedeniyle, Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle asayiş uygulaması yapıldı. Kentin giriş ve çıkışlarında araçlar didik didik arandı.

Eklenme:15.02.2020 / 11:03          Güncelleme:15.02.2020 / 11:03

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü nedeniyle terör eylemlerine karşı il genelinde polis ekipleri alarma geçti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde güvenlik üst seviyeye çıkarıldı. Polis ekipleri valilik, adliye, askerlik şubesinin bulunduğu bölgede nöbet tuttu.

 Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ile Terörle Mücadele Şube ekipleri de kentin giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında durdurulan araçları didik didik aradı.

 Araçlarda bulunanların kimlikleri kontrol edilerek üzerleri arandı. Polis Özel Harekat ekipleri de uygulama noktalarında görev alarak uzun namlulu silahlarla güvenliği sağladı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45