ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

SALON PARADİSE MANİSA'DA AÇILDI

Manisa’da Salon Paradise Kuaför& Güzellik Salonu hizmete açıldı

Eklenme:13.11.2019 / 21:02          Güncelleme:14.11.2019 / 12:28

Açılışa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara , Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir,   Bölge Trafik Şube Müdürü İsa Çubuk ve   Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu katıldı.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çankaya ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir konuşma yaparak, ekonominin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde böyle bir işyerinin açılmasının önemli olduğunu belirterek, Aysun Akol ve Gönül Bilgin’e cesaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesini kestiler.

MANİSAYA 1.SINIF KUAFÖR SALONU KAZANDIRDILAR

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ve yaklaşık 100 seçkin davetlinin katıldığı “Salon Paradise ” isimli bayan kuaför salonu şıklığı ve muhteşem dekoruyla dikkat çekerken, iç tasarımıda davetliler tarafından çok beğenildi.

 

Şehzadeler  İlçesi Gazi Osman Paşa Caddesi  üzerinde bulunan Salon Paradise Manisa’da böylesi bir salonu öncelikle yoğun talep üzerine açtıklarının altını çizen işletme sahipleri  Aysun Akol  ve  Gönül Bilgin  hedeflerini bayan kuaförlüğü sektörüne yeni bir boyut getirmek olarak ortaya koydu.

 

Salon Paradise Bayan Kuaför ve Güzellik Salonu ’nda verilen hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, cilt bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazeyi oluşturuyor.

Akol ve Bilgin’’ 25 Yıllık tecrübe  ile güçlerimizi birleştirerek, tamamen bayanlara hitap eden salonumuzda haftanın 6 günü, randevulu sistemle hizmet üretilecek. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan bayanlarımızın mutlaka daha önceden randevu almalarını rica ediyoruz. Bayanlarımızın kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdik ve kendilerine A’dan Z’ye hizmet paketi sunuyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45