ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Başkan Yıldız’dan 10 Kasım mesajı

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Merter Yıldız, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eklenme:09.11.2019 / 09:41          Güncelleme:09.11.2019 / 10:28

Başkan Yıldız yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milleti için Atatürk cesaretli, gözüpek bir asker, başkomutan, ileri görüşlü bir siyasetçi, devlet adamı, yeri doldurulamaz bir lider ve en önemlisi de her şeyini borçlu olduğu ulu önderdir. Aynı zamanda Atatürk özgürlüktür, demokrasidir, seçme ve seçilme hakkıdır, üretimdir, topraktır, tarımdır, milli eğitimdir, Türk alfabesidir, yerli ve milli uçağımız, fabrikamız, bankamızdır, 23 Nisan'dır, 19 Mayıs'tır, en büyük bayramımız 29 Ekim'dir, gençliğimiz, geleceğimiz ve her zaman yolumuzu aydınlatan rehberimizdir. Bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olarak özellikle günümüzde Ata'mızın ilkelerine, fikirlerine, devrimlerine her zamankinden daha fazla sahip çıkmalı, onun aydınlattığı yoldan ilerlemeliyiz. 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, devrimleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum"

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45