ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

Ataspor Voleybol'dan Başkanımız Aktan'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan, Ataspor Voleybol takımını makamında ağırladı. Nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Ataspor Kulüp Başkanı Hasan Uygun, Kulüp Başkanımız Aktan'ın kendilerini ağırladığı ve verdiği destekler dolayısıyla teşekkür etti.

Eklenme:05.11.2019 / 16:42          Güncelleme:05.11.2019 / 16:42


Ataspor Kulüp Başkanı Hasan Uygun, Antrenörler Osman Koca ve Veli Filik, Ataspor voleybol takımı oyuncuları ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanımız Mevlüt Aktan'ı ziyaret etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Ataspor takımı oyuncuları Başkanımız Mevlüt Aktan'a çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret hakkında bilgi veren Ataspor Başkanı Hasan Uygun, "Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bizleri ağırladığı için kendisine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Aktan, "Desteklerimiz Devam Edecek"
         Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Voleybola verdikleri katkılardan dolayı Ataspor takımına teşekkür ediyorum. Manisa'yı ligde temsil ediyorlar. Başarılı sonuçlar aldılar. İnşallah sonuna kadar bu şekilde devam eder. Biz de kendilerine elimizden gelen desteği yapacağız. Başarılar diliyorum" diye konuştu.
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45