ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL
SON DAKİKA :

MURADİYE JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Polis-Jandarma sınır hattında Jandarma’dan nefes kesen uyuşturucu operasyonu!

Eklenme:14.10.2019 / 12:52          Güncelleme:14.10.2019 / 12:52

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde alıcı kılıcılığına giren Muradiye Jandarma ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin adeta derebeylik kurduğu bölgeye operasyon düzenledi. Vatandaşlar tarafından ‘Manisa’nın Çukur’u’ denilen bölgede şüpheli ile alıcı kılığına giren jandarma ekipleri arasında 2 kilometrelik bir kovalamaca sonucunda bir kişi 65 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesiyle yakalandı. 

Olay, dün gece saat 19.00 sıralarında Manisa’nın Yunusemre ilçesi Horozköy Mahallesi’nde bulunan boş bir zeytinlik arazide meydana geldi. Polis ve Jandarma sınır hattında gerçekleşen nefes kesen operasyonda bir kişi kıskıvrak yakalandı. Zeytinlik alanda uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan Muradiye Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri,Manisa Suç Araştırma Timleri(JASAT), Jandarma Uyuşturucuyla Mücadele Şube ekipleri bölgeye operasyon düzenlemek için düğmeye bastı. Üniversite öğrencisi olarak alıcı giren jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları sırada şüphelilerin, alıcı kılığındakilerin jandarma olduğunu anlayınca kaçmaya başladı. Şüpheliler ile çevreyi ablukaya alan jandarma ekipleri arasında yaşanan yaklaşık 2 kilometrelik kovalamaca sonucunda şüpheli şahıs Serdar A.(31) kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs Muradiye Jandarma Karakolu’na götürüldü. Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri ve uyuşturucu arama köpeği ‘Volta’nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında 65 tane uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli Serdar A. karakoldaki ifade işlemlerinin ardından, Manisa Şehir Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından, adliyeye sevk edildi. Öte yandan açık alandaki olay yerine getirilen koltuk takımları ve zeytin ağacı üzerine kurulan gözetleme kulesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2018 manisaolay.org
www.manisaolay.org
info@manisaolay.org
Rss Mobile @ManisaOlay /manisaolay

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Manisa Olay

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kaynak gösterilse dahi kullanılamaz. | Tasarım ve Kodlama : Atölye 45